Palkitut

PDF-tiedostopalkintolistaus2013_perusteluineen.pdf (27 kB)
Kokemäen Pallon palkittavat 2013
PDF-tiedostoKoPa palkitut 2012.pdf (25 kB)
KOKEMÄEN PALLON PALKITTAVAT 2012
PDF-tiedostoKoPa palkitut 2011.pdf (31 kB)
KOKEMÄEN PALLON PALKITTAVAT 2011

KOKEMÄEN PALLON PALKITTAVAT 2010

 

Tyttöfutisjoukkueet
Prinsessafutis alkoi toukokuussa. Aloitustapahtumassa mukana oli 75 tyttöa 4 - 11v. Harjoitukset jatkuivat kerran viikossa koko kesän kolmessa eri ikäryhmässä, ja jatkuu edelleen. Nyt mukana on kolmisenkymmentä tyttöä. Mitään sarja / harjoituspelejä ei pelattu, mutta nyt talvikaudella mennään mukaan futsaliin.


Tytöt 05 – 06
Valmentajat: Inkeri Sivula, Jenna Puolakka, Elina Alavuo
Kauden harjoittelija:     Sanni Suovanen
Ilopilleri:        Aleksandra Teini
Tsemppari:        Jenni Sippola

Tytöt 03 – 04
Valmentajat: Katri Hämäläinen, Saara Kuhalainen, Piia Soili, Jarmo Hämäläinen
Ilopilleri:        Tessa Palomäki
Kauden harjoittelija:    Inari Leppäniemi
Tsemppari:        Hanna Wenneström

Tytöt 02 – 99
Valmentajat: Sami Reinikainen, Jaana Laihonen, Mika Vainionpää
Tsemppari:        Venla Laine
Kauden harjoittelija:    Jonna Uusiniitty
Taistelija:        Anni Uusiniitty


H8

Valmentajina toimivat: Rami Kantola, Mika Lavonius, Tero Nevala
Kaudesta: Talven aikana saliharjoituksissa kävi 22 innokasta 5 - 8 -vuotiasta futaajaa. Joukkue osallistui joulukuussa Alastarolla järjestettyyn Futsal -turnaukseen. Tiukan puolustus- ja maalivahtipelin ansiosta kolmessa pelissä tehtiin yhteensä vain 2 maalia. Tästä innostuneena joukkue päätti järjestää keväällä oman Futsal -turnauksen Kokemäellä. Vanhempien aktiivisen yhteistyön seurauksena sunnuntaina 14.3 järjestettiin 7 joukkueen turnaus Sataedu -areenalla. Vaikka 8 -vuotiaista koostuneet, kookkaammat vastustajat, tekivätkin valtaosan maaleista, lähti jokainen Kopalainen kotiin iloisin mielin palkinto kädessään.

Kotiturnauksen jälkeen joukkue osallistui vielä toiseen Alastaron Futsal -turnaukseen. Tällä kertaa vanhemmille (7-8 vuotiaille) ja nuoremmille oli omat ottelunsa. Samanikäiset ja -kokoiset vastustajat tekivät peleistä entistä jännittävämpiä ja mielekkäämpiä. Kokemuksen rohkaisemina F8 -ryhmä päätettiin jakaa kahteen joukkueeseen iän mukaan (Kopa 1 ja Kopa 2). Molemmat joukkueet osallistuivat Eurassa järjestettyyn Nordea Cup -turnaukseen, jossa pelattiin kesän aikana yhteensä 16 ottelua. Useimmat pelit päättyivät reippaaseen "Kokemäki saapui, vastustaja kaatui" -huutoon.

Innokkaiden pelaajien tekemän mainonnan sekä kesäkuun aikana järjestetyn jalkapallokoulun ansiosta joukkueen pelaajamäärä kasvoi elokuuhun mennessä 16 pelaajalla. Tällä hetkellä molemmissa joukkueissa pelaa n. 20 pelaajaa, joten juniorijalkapallon tulevaisuus Kokemäellä näyttää erittäin hyvältä.

PALKITTAVAT:

"Kopa H8-1" (2002 ja alkuvuonna 2003 syntyneet):

REILU LUOTTOPAKKI: Rehti ja esimerkillinen joukkuepelaaja, jonka toiminnasta voi ottaa mallia niin pienemmät kuin isommatkin, puolustuksen tukipilari
Juho Ilola

TAISTELIJA: Kaikki tilanteet loppuun asti pelaava, kaikissa pelipaikoissa periksi antamaton taistelija…
Lassi Lavonius

ROHKEA TAITURI: Pieni mutta rohkea hyökkääjä, pippurinen vastustajien pujottelija, aina iloinen ja reipas maalivahtien kauhu…
Joona Sunnila


"Kopa H8-2" (2003 loppuvuonna syntyneet ja nuoremmat):

kehittynyt pelaaja
Jan Emil Timoska

taistelija
Leevi Kakko

reipas harjoittelija
Veeti Nylund

F9

Valmentajina Jorma Menna, Jyri Jaakkola ja Kaisa Kuhalainen
Joukkueen harjoittelu alkoi vuodenvaihteen jälkeen sisätiloissa kolmen uuden valmentajan johdolla kaksi kertaa viikossa. Innokkaat nuoret miehet – ja yksi nuori nainen – jaksoivat keskittää energiansa onneksi edes välillä siihen olennaiseen eli jalkapallon peluuseen, ja näin kevään kuluessa kehitys pelaamisessa oli tasaista. Itse pelit lähtivät liikkeelle turnauksella Karhuhallissa, jossa urhean taistelun jälkeen joukkue koki ensimmäiset tappionsa. Myös ulkokenttien kevätkierros kulki vähän tahmaisesti poikien joutuessa pelaamaan itseään vanhempien sarjassa. Tämä rankka koulutus taisi kuitenkin olla hyödyksi, sillä syyskierroksella siirryttäessä siihen ”oikeaan” ikäluokkaan vastustajien maaliverkot saivat venyä useaan kertaan. Pelaaminen tuntui parantuvan kaikkien osalta ottelu ottelulta, vaikka välillä koettiin myös pieniä takaiskuja.

Kehittyjä:
Ottanut kesän aikana suuria harppauksia, kuuntelee ja tekee tunnollisesti mitä pitääkin. Reilu ja kannustava joukkuetoveri…
Elias Pylväinen

Puolustuksen muuri:
Puolustuksen ehdoton luotto, pelaa joka tilanteen loppuun ja uskaltautuu tilanteisiin empimättä. Energinen peluri…
Samu Reinikka

Maalitykki:
Taitava ja nopea, saa pallon maaliin lähes paikasta kuin paikasta. Itseluottamusta vaikka muille jakaa…
Joonas Toroska


D12

E-98 aloitti ulkoharjoitukset heti huhtikuussa lumien lähdettyä pitkäjärven hiekkakentällä. Valmentajina toimivat kevätkaudella Marko Lahtinen, Ari-Pekka Kivinen ja Marko Leppäniemi. Harjoituksia pidettiin koko kausi kolme kertaa viikossa ja harjoituksissa oli keskimäärin 12-15 poikaa mukana. Kevätkausi sarjassa oli hieman harjoittelua koska nyt pelissä oli jo 1+ 8 pelaajaa ja uusien paikkojen ja uutena asiana tulleen paitsiosäännön omaksuminen otti aikansa.

Syyskaudeksi valmennuskuviot mietittiin uusiksi kun Marko Lahtinen lopetti valmentamisen ja tilalle saatiin Ari Liukko-Sipi. Syksyn pelit sujuivat jo paremmin ja paikat ja peli-ilo löytyi ja tulostakin tasapelien ja voittojen muodossa sen myötä. Yhteishenki oli korkealla kauden viimeisen pelin jälkeen ja kaikki olivat valmiita jatkamaan taas ensi kaudella "peliuraansa" ensi keväänä ja sisäharjoituksia nyt loppusyksystä. Haasteena ensi kaudelle on löytää toinen valmentaja Ari-Liukko Sipin rinnalle Ari-Pekka Kivisen siirtyessä hoitamaan jojon hommia.

Puolustuksen Lukko
Löysi kauden aikana pelipaikkansa puolustuksen viimeisenä lukkona, Raudanluja taistelija jonka ohi ei niin vain mentykään. Sisua, nopeutta ja tempperamenttia vaikka muille jakaa.
Eemeli Seppä

Joukkueen Moniosaaja
Pelasi nurisematta lähes paikkaa kuin paikkaa myös veskarina tarvittaessa. Varma pelaaja ja hyvä kaveri kaikille. Luottomiehiä.
Aaro Liukko-Sipi
Joukkueen Tsemppari
Kunto-ihme joka jaksoi juosta koko ottelun väsymättä. Ei antanut tuumaakaan periksi vaikka olisi ollut isompikin kaveri vastassa, voitti lähes poikkeuksetta kaksintaistelut erinomaisen fysiikkansa ansiosta.
Niko Laaksonen



C14

Valmentajina Markot Lahtinen ja Leppäniemi.
C14 joukkue tuli tiensä päähän kesken viime kesän. Yhteistyössä Hapon kanssa saimme viedyksi kevätkierroksen läpi, mutta syyskierrokselle emme enää pystyneet osallistumaan päällekkäisten tapahtumien vuoksi.
Innokkaimmat pelaajat jatkavat uraansa nyt Hapon joukkueessa.
Kaiken kaikkiaan joukkueessa on ollut pelaajia lähes 40 vuosien 2003 - 2010 välillä. Mukava on ollut seurata, että monet näistä harrastavat edelleenkin jotain urheilua/liikuntaa, vaikka jalkapalloharrastus onkin loppunut.


Naiset

Naiset osallistuivat talvikaudella futsal – piirisarjaan kahdella joukkueella. Toinen joukkue sijoittui toiseksi ja toinen seitsämänneksi. Talvikausi harjoiteltiin hankipallon merkeissä Peipohjan valaistulla talvi-Stadionilla. Lisäksi harjoiteltiin koulun saleissa. Kesäkausi pelattiin 3 Divaria ja tavoitteena oli nousu takaisin kakkoseen, mutta nyt se jäi toteutumatta, ehkä tämä vielä joskus käy toteen. Uskotaan ainakin.

Joukkueesta palkitaan seuraavat pelaajat.

Avainpelaaja:       
Tehnyt kovaa työtä joukkueen eteen, voi peluuttaa missä vain, antaa joka pelissä kaikkensa.
Piia Soili

Kauden puolustaja:   
Yksi alakerran varmimmista pelaajista, pelaa tilanteet loppuun asti, luottopakki.
Katri Hämäläinen.

Kauden taistelija:
Esimerkillistä taistelua joka pelissä. Virta ei tuntunut loppuvan lainkaan, teki töitä molempiin suuntiin. Puolustuksen tukipilareita.
Saara Kuhalainen
 


Miehet

Kausi 2010 oli joukkueella hyvä! Tavoite oli piirin nelosessa olla kärkipäässä ja tuloksena oli sarjan voitto!
Joukkuehenki porukalla on hyvä mikä vaikutti peleihin ja harjoituksiin hyvällä väkimäärällä! Vitsejä viljeltiin joka paikassa ja aina oli hauskaa! Tosin ulkopuoliset ei joukkueen huumoria ymmärrä - mikä on ihan hyvä asia! Pelaajat on pääosin kokemäkeläisiä! Viisi pelaajaa on joukkuessa ns. "ulkomaalaisvahvistuksia". Toivottavasti moni jatkaa ensi kaudellakin uudistuneessa nelosessa! Pelejä on enemmän ja joukkueet kovempia!

Avainpelaaja
Perustelut: Joukkueen luottopelaaja joka taisteli jokaisessa pelissä! Toi monta pistettä joukkueelle puolustuksen johtamisella! Rauhallinen ja kovaa ja oikein pelaava libero mistä hyökkääjät ei kovin helpolla ohi menny. Joukkue tarvii tälläisiä pelaajia pärjätäkseen sarjoissa!
Kai Laaksonen

Yllättäjä
Perustelut: Loistava kausi takana. Lähitorjunnat parasta osaamista. Hyvät avaukset ja puhetta tuli kohtuu hyvin. Monessa pelissä tärkeitä torjuntoja ettei vastustaja päässyt johtoon! Ihailtavaa itsekritiikkiä: Syytti vain ja ainoastaan itseään jokaisesta päästetystä maalista. Koskaan ei ollu muiden vika!
Ahilleas Shinarakis

Kauden kehittynein
Perustelut: Hyvä kausi takana. Pystyi pelaamaan laitalinkkiä ja puolustajaa. Kaksinkamppailuissa hiukan vaikeuksia pienen kokonsa puolesta mutta korvasi sen nopeudella ja periksiantamattomuudella! Itsevarmuutta,rohkeutta ja puhetta hiukan lisää peleihin niin on luottopelaaja ainesta!
Jyri Jaakkola



Seuran omat taitokisat Pitkäjärvellä 5.9.2010

Tytöt 05 – 06 syntyneet lajiin tutustumista (palkitaan kaikki osallistujat)
Jenni Sippola, Eveliina Reinikka, Oona Nylund, Senna Järvensivu, Karoliina Kivenmäki, Sanni Suovanen.

Tytöt 03-04 synt. Kolme sovellettua lajia
1. Kaisu Lehtiniemi    142.66
2. Tessa Palomäki    144.65
3. Jenni Ruusela        183.10

Tytöt 02 – 99 synt. Neljä sovellettua lajia   
   
1. Minna Malinen    64.45
2. Riikka Soili        69.25
3. Maarit Malinen    73.23

GT 7       
1. Camilla Timoska    205

CT 14       
    1.     Elina Alavuo        138.20
    2.     Jenna Puolakka    140.67
    3.     Inkeri Sivula        142.18

BT 16       
    1.     Kaisa Kuhalainen    127.95

Naiset       
    1.     Jaana Laihonen    129.43


Pojat
I5       
    1.     Jimi Kuivakoski    208
    2.     Antti Pylväinen    211
    3.     Akseli Pylväinen    244

H6       
    1.     Riku Lavonius    178
    2.     Niko Kiuru        186
    3.     Ville Lahtinen    193

G7       
    1.     Joni Lähteenmäki    188
    2.     Niklas Saari        193
3. Oskari Henttinen    213

F8       
    1.     Aapo Vettenranta    174
2. Roope Kantola    176
3. Niklas Nevala        180
F9   
    1.     Riku Miettinen    143.87
    2.     Vilho Sillanpää    161.42
3. Samu Reinikka    163.06

E10   
1. Sakari Mäkinen    175.94

D12       
    1.     Mats Alitalo        95.16    pronssi
    2.     Santeri Vallinmäki    107.82
    3.     Matias Kivinen    107.92

Miehet       
1. Jan Timoska
2. Juha Koivula
3. Erno Isomäki



Koko seuran kaudelta 2010 palkittavat:

Vuoden tyttöpelaaja
Kehittynyt huimasti pelaajana kauden aikana, pärjännyt hyvin naisten sarjassa nuoresta iästään huolimatta
Jenna Puolakka


Vuoden poikapelaaja
Tällä kaudella paljon kehittynyt, rohkea maalivahti. Jaksoi tulla ahkerasti harjoituksiin ja ilmoitteli aina esteestä. Koko ajan kehittyvä veskari, joka ei turhista valitellut ja sekä jaksoi että osasi aina asennoitua hyvin myös silloin, kun peli ei joukkueelta mennyt aivan nappiin.
Helmeri Reunanen


Vuoden Fair Play pelaajat
tytöt:
Pelaaja on mennyt paljon eteenpäin ja on hyvin pärjännyt naisjoukkueen mukana. Käy kuuliaisesti harkoissa, ilmoittaa aina poissaoloistaan. Tittelinsäkin mukaan ei hauku ketään, on reilu muita kohtaan, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.
Elina Alavuo

pojat:
Joukkueen varmanäppinen maalivahti käyttäytyi peleissä ja harjoituksissa esimerkillisesti. Oli aktiivinen harjoittelija, hyvä joukkuepelaaja
Riku Miettinen


Vuoden Maalikuningatar
Jaana Laihonen
16 maalia

Vuoden Maalikuningas
Erno Isomäki
9 maalia


Vuoden seuratyöntekijä
Tyttöfutiksen mahdollisti naisjoukkueen pelaajien ja valmentajien henkilökohtainen panostus valmennukseen – toivommekin tämän kesän olleen uusi alku KoPan tyttöfutiksen jatkuvuudelle!
Tänä vuonna Seuratyöntekijöinä halutaan huomioida
Tyttöfutis-hankeen taustavoimat
eli Katri Hämäläinen, Piia Soili, Jaana Laihonen, Tiina Virta, Saara Kuhalainen, Riikka Mäkilä, Kaisa Kuhalainen, Emmi Torkkeli, Inkeri Sivula, Jenna Puolakka, Elina Alavuo – sekä valmentajat Jarmo Hämäläinen ja Mika Vainionpää


Vuoden valmentaja
Valmentaja on KoPan vahvoja vaikuttajia jo vuosikymmenten ajan monella saralla, mutta mm. tänä vuonna pelasti yhden ikäluokan joukkueen valmentajapulasta palaamalla vielä “eläkkeeltä” valmentamiseen mukaan:
Jorma Menna


Vuoden juniorilupaus
Vuoden juniorilupaus on nopea, teknillinen ja taitava maalintekijä. Vahvalla Itseluottamuksella varustetusta nuoresta juniorista tulee kasvamaan merkittävä pelaaja tulevaisuudenkin joukkueisiin:
Joonas Toroska


Vuoden joukkue
Upeasti pelattu kausi toi kovassa seurassa sarjansa voiton. Pelejä oli 14, voittoja 10, tasapelejä 1 ja tappioita 3. Maaleja tehtiin 38 ja päästettiin 24. Harjoituspelejä ennen kautta pelattiin kolme voittaen kaikki maalisuhteella 20-4. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta:
Miesten joukkue


Vuoden pelaaja
Joukkueen tärkein pelaaja. Ei tehtaile maaleja kaudella montaa kertaa, mutta pitää huolen siitä ettei vastustajat pääse helpolla laukomaan meidän maalia päin. Fiksu kentällä ja kentän ulkopuolella! Syötöt meni harvoin vastustajille. Kävi harkoissa paljon ja se näkyi varmoissa otteissa kentällä peleissä. Ei valita pienistä loukkaantumisista vaan aina nousi pystyyn ja oli käytettävissä joukkueelle! Hyvä esimerkki nuorille pelaajille! Pelaa kovin virheitä tekemättä ja aina periksiantamaton luottopelaaja. Sarjan paras libero/puolustaja!
Kai Laaksonen

 

KOKEMÄEN PALLON PALKITTAVAT 2009

 

H8
F 8 -juniorit harjoittelivat koko kauden ajan kerran viikossa. Talven saliharjoitusten innoittamana yli 20 pelaajan joukkue osallistui keväällä Alastarolla järjestettyyn Futsal -turnaukseen. Vauhtia riitti niin peleissä kuin väliaikoinakin ja kotiin tuomisina oli ilon ja onnistumisen kokemuksia. Joukkue osallistui myös Eurassa järjestettyyn Nordea Cup -turnaukseen, jonka pelit pelattiin kahdeksana kesäsunnuntaina. Ryhmä jaettiin kahteen joukkueeseen (Kopa 1 ja Kopa 2) suuren pelaajamäärän vuoksi. Molemmat joukkueet pääsivät pelaamaan kesän aikana 16 ottelua, joiden ilmapiirin voi kiteyttää joukkueen loppuhuutoon "Hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin".
Valmentajina toimivat: Mika Lavonius, Rami Kantola

Palkittavat pelaajat perusteluineen:

TAISTELIJA:

Kaikki tilanteet loppuun asti sinnikkäästi pelaava, puolustajana lähes mahdoton ohitettava, puolustuksen Lukko ja tosi taistelija…
Samu Reinikka

ILOPILLERI:

Aina iloinen ja positiivinen pelaaja, jonka iloisuus ja innostus tarttuu kaikkiin…
Vilho Sillanpää

REILU PELAAJA:

Rehti ja esimerkillinen joukkuepelaaja, jonka toiminnasta voi ottaa mallia niin pienemmät kuin isommatkin…
Weeti-Eetu Marjanen



Yhdistetty joukkue G9/E10

Valmentajapulasta kärsinyt ikäluokka, josta kuitenkin löytyisi innokkaita harrastajia lajin pariin. Toivon mukaan ikäluokalle löytyy viimeistään kesäksi valmentaja ja harrastus saisi jatkoa.
Joukkueen kanssa ovat toimineet Saara ja Kaisa Kuhalainen



E11

Valmentajina Marko Lahtinen ja Ari-Pekka Kivinen.

Uurastaja:
Pelaaja kehittyi tällä kaudella erittäin paljon. Potkuihin tuli ruutia ja pallon käsittelyyn varmuutta ja taitoa. Kovaa yritystä riitti ja monipuolinen pelaaja sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä.
Anton Isotalo

Maalitykki:
Tuulen nopea ja tekninen palloilija. Osasi maalinteon lisäksi myös pelinrakentamisen ja puolustamisen. Kehitti potkuaan melkoiseksi tykiksi ja pommittikin kaudella useita maaleja vastustaja verkkoihin.
Mats Alitalo

Tehotyttö:
Kova tyttö, joka ei antanut yhtään periksi. Loistava puolustaja, joka alkoi jo näyttää mestarillisia otteita kauden viimeisissä otteluissa. Ei osoittanut tuntevansa minkäänlaista pelkoa tai heikkoutta, oli vastustaja millainen tahansa.
Essi Uusiniitty



D13

Valmentajina Markot Lahtinen ja Leppäniemi.

Maalitykki:
Pallonkäsittelytaito oli kehittynyt viime kaudesta merkittävästi joka ilmeni varmoina otteina. Vasemman jalan potku oli ehdottomasti vahva ase, jota Saku osasi käyttää, yllättäen monta hyvääkin maalivahtia. Saku oli joukkueen ykkös maalintekijä myös kuluneella kaudella.
Saku Ojanperä

Pelimies:
Ilari on löytänyt paikkansa vahvana liberona ja puolustuksen avaintekijänä. Loistavaa mielen- ja pallonhallintaa, pelisilmää, jolla autettiin joukkuetta selviämään kaudesta melko pienin takaiskumaalein. Oikeita purkupalloja oikeaan aikaan, joilla Ilari nousi myös puolustuksen kautta merkittäväksi pelinrakentajaksi.
Ilari Leppäniemi

Liimanäppi:
Mitään pelkäämätön maalivahti, joka rohkeasti astui tolppien väliin kavahtamatta kovintakaan vastustajaa. Martinista kasvoi erinomainen torjuja, joka oli monen voiton lopullisena takuumiehenä upeilla torjunnoillaan. Syyskaudella saldona oli kahdeksasta pelistä kaksi nollapeliä ja kolme peliä, joissa taakse pääsi yksi maali per peli.
Martin Alitalo


CT15
Osallistuttiin talvella C-sarjaan, menestys oli vaihteleva. talvikauden jälkeen tytöt ja naiset aloittivat harjoittelemaan yhdessä kohti kesää. C-tytöt pelasivat kesällä 7/7-sarjaan, jonka he voittivat. Valmentajana Mika Vainionpää.

Joukkueen tsemppari
omalla esimerkillään kannusti muita pelaajia yrittämään enemmän ja osallistui myös naisten peleihin.
Elina Alavuo

Joukkueen kehittyjä
Vaikka pelaaja ollut joukkueessa vasta vähän aikaa, on hän osoittanut mitä harjoittelulla saadaan aikaan. Osallistui myös muutamiin naisten piirisarjan peleihin.
Jenna Puolakka

Joukkueen maalitykki
Pelaaja sai kesällä itseluottamuksen kohdalleen, joten se näkyi välittömästi runsaana maalien tekona, osallistui myös naisten peleihin.
Henna-Riikka Uotila



B-pojat

B-juniorit pelasivat talvella futsal-piirisarjaa, jossa sijoittuivat hienosti toiseksi.
Samoin toinen sija oli kotiintuomisina Alastaron Futsal-turnauksesta. Valmentajana jo pitkään toiminut Jorma Menna.

Avainpelaaja:
joukkueen maalitykki, tsemppari ja esimerkillinen joukkuepelaaja.
Antero Toikka

Puolustuksen lukko:
puolustuksen avainpelaaja,
teknillinen pelaaja joka osallistui myös maalintekoon hyvillä ylösnousuilla.
Matias Vuorinen

Hyökkäyksen tehopelaaja.
hyökkäyspelin toinen tehomies, teknillinen, nopea kärkimies joka teki paljon maaleja muistaen myös syötellä.
Mikael Vuorinen


Naiset
Joukkue osallistui talvella Satakunnan piirin ja Tampereen piirin futsal- sarjoihin, sekä suomencupiin. Satakunnan sijoitus oli mestaruus ja Tampereen sarjassa päästiin yläloppusarjaan sijoittuen siellä viidenneksi. Suomen Cup ratkaistiin yhden päivän turnauksena jossa KoPa sijoittui neljänneksi, häviten pronssi pelin 2 – 1.
Kesällä osallistuttiin piirisarjaan ja 2 Divariin. Siinä KoPan naiset tekivät historiaa, kun pelasivat ensimmäisenä Kokemäkeläisenä joukkueena liiton alaista sarjaa. Sarjapaikka saatiin kun TPS luopui ykkösen paikasta ja KaaPo nostettiin ykköseen ja KoPa näin ollen kakkoseen. Sarja alkoi hyvin kun ennakkosuosikki Kauhajoen Karhu oli avausvastus ja saatiin riistettyä piste Karhuilta. Sen jälkeen pelit meni vähän penkin alle ja usko pisteisiin menetettiin aina syyskierrokselle asti. Syyskierroksella saatiin pari voittoa ja yksi tasapelikin irtosi. Mutta ne eivät auttaneet, vaan tiputtiin takaisin kolmoseen. Ensikauden ainut tavoite pitää olla nousu takaisin 2 divariin. Ja se tulee tapahtumaan kunhan jokainen pelaaja asettaa sen tavoitteeksi ja asenne on kohdallaan. Valmennuksella on vankka luottamus joukkueeseen. Se osaa pelata loisto futista, kunhan itse pelaajatkin uskovat siihen.
Valmentajina Jarmo Hämäläinen, Ilkka Vaara, Mika Vainionpää ja huoltajana Irma Hämäläinen.

Kauden maalivahti
Kauden aikana paljon hyviä otteita näyttänyt ja monessa pelissä pitänyt joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoillaan ja mennyt paljon eteenpäin maalivahtina.
MARIA REIKKO

Kauden puolustaja
Joukkueen yksi luottopelaaja joka on noussut puolustuksen yhdeksi tukipilariksi, hyvät katkot, laukaukset ja pelinluvun omaava pelaaja, tarvittaessa pystyy myös pelaamaan maalissa. Eikä purnaa turhia.
PIIA SOILI

Joukkuueen luottopelaaja
Kova työmyyrä jolle kertyy kilometrejä pelin aikana, varma pallonhallinta, hyvät laukaukset ja syötöt.
RIIKKA MÄKILÄ


Miehet

Miehet pelasivat talvella Futsalin III-divisioonassa jossa sijoittuivat kuudenneksi. Sijoitus olisi ollut varmasti korkeampikin jos joukkue olisi ollut ainaparhaalla kokoonpanollaliikkeellä, mutta sarjapaikka säilytettiin kuiyenkin melko vaivattomasti.
Kesällä joukkkue pelasi 4-divisioonassa jonne nousi viime kauden päätteeksi.
Ensisijaisena tavoitteena oli sarjapaikan säilyttäminen joka myös saavutettiin. Sijoituksen ollessa tasaisessa keskikastissa 5. tasapisteissä sarjanelosen kanssa ja kolme pistettä jäljessä sarjakolmosta. Resursseja parempaakin sijoitukseen oli mutta muutama turha tasapeli verotti pisteitä sen vessan että sijoitus oli tällä kertaa tämä.
Valmentajana Jorma Menna ja huoltajana Jorma Isomäki.

Avainpelaaja:
tunnollinen harjoittelija, puolustuksen tukipilari joka pelasi hyvin myös hyökkäyspäässä
Mikko Laine

Tsemppari:
keskikentän periksiantamaton taistelija joka onnistui myös kiitettävästi maalinteossa.
Jarno Perttula

Tulokas:
kehittyi tänä vuonna luottopelaajaksi, monipuolinen joukkuepelaaja joka hallitsi niin maalinteon kuin puolustamisenkin.
Antero Toikka



Seuran omat taitokisat Pitkäjärvellä 14.9.09
33 osallitujaa 11 eri ikäluokassa


Pojat 2004 1. Riku Lavonius

Pojat 2003 1. Niklas Saari

Tytöt 2003 1. Camilla Timoska

Pojat 2002 1. Lassi Lavonius
2. Roope Kantola


H8 1. Joonas Toroska
2. Kasperi Torkkeli
3. Samu Reinikka

E11 1. Mats Alitalo
2. Santeri Vallimäki
3. Mikko Kivinen

D13 1. Tomi Kaijanen
2. Martin Alitalo

DT13 1. Inkeri Sivula
2. Elina Alavuo
3. Janina Merimaa

CT15 1. Emmi Torkkeli
2. Kaisa Kuhalainen

BT17 1. Maria Reikko

Naiset 1. Riikka Mäkilä
2. Jaana Laihonen
3. Jaana Salo




Koko seuran kaudelta 2009 palkittavat:


Vuoden juniorilupaus:
Vuoden Juniorilupaus jatkoi tasaista parantamistaan jalkapalloilijana. Pelasi monessa pelissä puolustuksen lukkona ja monessa hyökkäyksen viimeistelijänä. Osoitti hyvää pelisilmää ja oli ratkaisevassa roolissa pelinrakentajana.
Kivinen Mikko


Vuoden tyttöpelaaja
Vuoden tyttöpelaajan tarkoitus oli pelata naisten piirisarjaa sekä 2-divaria, mutta hän auttoi myös C-tytöt 7/7 sarjan voittoon. Kentällä hän pelaa erittäin yritteliäästi ja antaa kaikkensa joukkueen eteen. Myös kentän ulkopuolella hän on iloinen ja joukkuekavereitaan kannustava.
Kaisa Kuhalainen


Vuoden poikapelaaja
Hyvät esitykset niin B-poikien kuin miesten Futsal-joukkueessa. B-pojissa hoiti välillä maalivahdin hommatkin mallikkaasti. Kesällä pelasi onnistuneesti myös miesten peleissä. Hyvä asenne harjoituksiin ja peleihin.
Esa Toikka


Vuoden Fair Play pelaajat
tytöt:

Pelaaja on kentällä esimerkkinä muille olemuksellaan ja rauhallisuudellaan. Vuoden fair play tyttöpelaaja pelasi myös naisten joukkueessa sarjapelejä.
Inkeri Sivula

pojat:
Hyvällä asenteella kaikkiin harjoituksiin ja peleihin suhtautuva. Kehittyi kauden aikana huimasti.
Hyvä joukkuepelaaja.
Jyri Jaakkola


Vuoden pelaaja
Pärjää loistavasti kakkosen peleissä, mennyt paljon eteenpäin. Nuoresta iästään huolimatta joukkueen kantavia hahmoja pelikentällä. Edusti seuraa piirijoukkueessa pohjola – cupissa toista kertaa peräkkäin.
Emmi Torkkeli


Vuoden valmentaja
Vuoden valmentaja on siirtynyt valmennusrinkiin monien muiden tavoin omien lastensa harrastuksen myötä. Rauhallinen olemus kentän laidalla ja harjoituksissa, aikaa riittää vielä seuran johtokunnassa toimimiseenkin.
Ari-Pekka Kivinen


Vuoden joukkue
Pirteä joukkue tulevia taitureita ja pelinrakentajia. Melko laajasta ikähaarukasta huolimatta toiminut mainiosti jalkapallon esikouluna ja lisännyt jatkuvasti myös kiinnostusta uusissa pelaajissa. Merkittävää työtä lajin pariin ohjaamisessa ja lajin iloisuuden säilyttämisessä.
H8 joukkue ja valmentajat Mika Lavonius sekä Rami Kantola


Vuoden Maalikuningatar
Yksi joukkueen avainpelaajista, paljon töitä tehnyt, maalipaikkoja luonut ja niissä onnistunutkin kiitettävästi.
piirin peleissä 11 maalia
2. Divisioona 9 maalia
yhteensä siis 20 maalia
Jaana Laihonen



Vuoden Maalikuningas
miesten joukkueen maalipörssin voittaja 9 maalilla
Jere Vainionpää


Vuoden seuratyöntekijä
Vuoden seuratyötekijä on pitänyt jo vuosia pystyssä seuran kirjanpitoa sekä laskutusta ja tehnyt arvokasta, kulissien takaista työtä pyyteettömästi.
Raimo Halminen

PDF-tiedostopalkittuja_listaus_2004_2010.pdf (22 kB)
Palkittujen listaus 2004 - 2010